Hopelijk tot gauw!

Ik ben geboren in 1960 en met veel plezier verloskundige sinds 1981. Zelf heb ik drie volwassen kinderen: twee dochters en één zoon. Na mijn opleiding heb ik tien jaar gewerkt op de verloskamer in het ziekenhuis van Kerkrade en sinds 1990 werk ik in deze praktijk.
Natuurlijk zijn de baby’s een leuk onderdeel van mijn beroep, maar heel belangrijk is ook het contact met jullie als jonge toekomstige ouders en de zorg voor jullie zwangerschap en kindjes. Samen met mijn collega’s wil ik daar een gezellige en vooral gezonde tijd van maken voor jullie. Voor die gezinnen die misschien even wat extra aandacht nodig hebben, kunnen dit ook altijd aangeven. 
Daarnaast is het bespreken en regelen van een goede anticonceptie ook mede mijn taak en hiervoor kunnen alle vrouwen bij ons terecht.

Jeanette Neggers

Over ons

Ik verheug me om jullie te ontmoeten!

Ik ben geboren in 1990 en opgegroeid in Landgraaf, ben getrouwd met Ramon en woon in Heerlen. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, vind ik eten en koken fascinerend en ben ik graag creatief bezig. 
Voor ik aan de studie verloskunde begon heb ik de studie tot doktersassistente gevolgd en afgerond in 2009. Direct na mijn opleiding ben ik als doktersassistente aan het werk gegaan én verder gaan studeren om mijn droom waar te maken. In 2013 werd mijn droom werkelijkheid en ben ik na mijn laatste stage blijven hangen en verhuisd naar de Achterhoek waar ik als verloskundige, zowel in de praktijk als het ziekenhuis, veel ervaring heb opgedaan.
Sinds februari 2015 ben ik weer terug verhuisd naar mijn roots en werk ik binnen deze maatschap met veel passie en plezier. Sinds 2016 ben ik naast verloskundige ook echoscopiste binnen onze praktijk, en sinds 2020 actief binnen de anticonceptie. Beide een mooie en uitdagende aanvulling binnen dit prachtige vak!
Om jullie, bij jullie mooiste en intiemste moment te mogen begeleiden vind ik een voorrecht en hier geniet ik keer op keer met volle teugen van! Persoonlijke begeleiding, zorg op maat én jullie je thuis laten voelen bij ons zijn voor mij belangrijke items.

Fleur Rutzerveld

Over ons

Tot ziens!

In 1991 ben ik geboren in de vroedvrouwenschool in Heerlen en opgegroeid als een echt Kirchröadsj meëdje. Na mijn middelbare school jaren op Rolduc, mocht ik in 2010 aan de opleiding tot verloskundige beginnen in Maastricht.
Trots dat ik me al sinds 2015 verloskundige mag noemen, en blij na drie jaar wonen en werken in Twente weer “thuis” te zijn. 
Het voelt als een droom die uitkomt dat ik nu deel mag uitmaken van deze praktijk. Naast verloskundige ben ik sinds 2016 ook echoscopiste, en kunnen jullie mij ook tegenkomen tijdens het echo-spreekuur. Momenteel woon ik in Heerlen met mijn hond, waarmee ik op mijn vrije dagen veel in het bos te vinden ben.  Zorg op maat, persoonlijke aandacht en openheid zijn voor mij hele belangrijke pijlers als verloskundige. Ik geniet enorm van mijn werk en vind het een ongelofelijk voorrecht om telkens weer getuigen te mogen zijn van nieuw leven. 
Ik hoop dat we snel kennis mogen maken.

Tara Sevenich

Over ons

Wij werken nauw samen met de academie verloskunde Maastricht en vinden het belangrijk dat er goede kundige verloskundigen worden opgeleid voor de toekomst. Het kan dus zijn dat jullie in de praktijk een verloskundige in opleiding tegenkomen. Deze student zal ten alle tijden worden begeleid door een van onze verloskundigen en nooit alleen te werk gaan.

Indien er bezwaren zijn tegen de aanwezigheid van de student mogen jullie dit altijd bij een van de verloskundigen aangeven.

Studenten

mail ons

bel ons

wij zijn er voor je