Puur geluk begint klein

lees verder

Een gezonde leefstijl draagt bij aan betere kansen om zwanger te worden. Zo spelen roken, alcoholgebruik, drugsgebruik, voedingsproblemen en gewichtsproblemen een belangrijke rol in de vruchtbaarheid en het het zwanger worden, maar ook de gezondheid van het kindje als je eenmaal zwanger bent. Voor veel mensen is een zwangerschap een goede motivatie om hun gezondheid te verbeteren om zo hun kindje de beste kansen te geven. 
Echter speelt de gezondheid van jou als toekomstige moeder en van je partner vóór de zwangerschap ook al een hele belangrijke rol in de gezondheid van jullie toekomstige kindje. Om deze reden adviseren wij dan ook om al bij een kinderwens jullie leefstijl aan te gaan passen door bijvoorbeeld te stoppen met roken, gevarieerd te eten en regelmatig te bewegen.

Indien jullie vragen hebben over gezond zwanger worden mogen jullie ten alle tijden contact met ons opnemen via 045-535 28 80

© Celine debie fotografie

aanmelden

Hebben jullie meerdere vragen, of hebben jullie graag iets meer informatie of begeleiding met betrekking tot jullie kinderwens? Wij bieden een consult aan op ons Kinderwens-spreekuur. Ook als jullie al enige tijd zwanger proberen te worden, maar het wil niet lukken, kan een consult op ons Kinderwens-spreekuur jullie wellicht verder helpen. 

Tijdens het kinderwens-spreekuur bespreken wij samen met jullie: 
⟶  Jullie medische voorgeschiedenis
⟶  Risicofactoren in de familie
⟶  Medicijngebruik
⟶  Leefstijl 
⟶  Menstruatiecyclus

Klik op de button 'Aanmelden' om een afspraak te maken op het Kinderwens-spreekuur. Ter voorbereiding op deze afspraak kunnen jullie de vragenlijst op www.zwangerwijzer.nl alvast invullen en meenemen tijdens het consult.

Meer vragen?

Kinderwens-spreekuur

mail ons

bel ons

wij zijn er voor je