Door dit bericht te verzenden ga je automatisch akkoord met onze privacystatement.

Ja, ik meld mij aan

verloskundigenpraktijk puur

Bedankt voor het aanmelden en je bericht. Wij hebben je aanmelding ontvangen en zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Bedankt!

Wooosh!

Indien je de zwangerschap bij de gynaecoloog onder controle bent, maar je je nog moet aanmelden voor nazorg bij een verloskundige kan dat door een telefoontje naar 045 – 535 28 80 of digitaal via onderstaande button. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. 

Meer informatie over de kraamperiode vind je hier.

Nazorg

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! 
Een spannende tijd breekt aan en jullie zitten vol vragen. Wij begeleiden jullie graag in de bijzondere tijd die jullie tegemoet gaan.
Een eerste afspraak maken kan door een telefoontje naar 045 – 535 28 80 of digitaal via onderstaande button. Hiervoor hoef je dus niet eerst langs de huisarts. 

Na (digitale) aanmelding nemen wij binnen 24 uur contact met je op om het kennismakingsgesprek en de eerste echo in te plannen. 
Indien er al vragen zijn, kunnen wij deze alvast voor jullie beantwoorden.

Zwangerschap

Een kinderwensconsult is bedoeld om samen met jou en je partner naar jullie levensstijl te kijken, om de zwangerschap zo optimaal mogelijk te beginnen. 
Meer informatie over het kinderwensspreekuur vind je hier.

Aanmelden kan door een telefoontje naar 045 – 535 28 80 of digitaal via onderstaande button. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Kinderwens

Een ongewenste zwangerschap is een moeilijke maar ook zeer persoonlijke situatie. Wij zijn er voor je en bespreken graag wat je zorgen en mogelijkheden zijn. Meer informatie vind je hier.

Een afspraak maken kan door een telefoontje naar 045-535 28 80 of digitaal via onderstaande button. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Ongewenst zwanger

Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid om 6 weken na plaatsing van je spiraaltje middels een echo te kijken of hij goed zit.

Aanmelden voor een controle echo kan door een telefoontje naar 045 – 535 28 80 of digitaal via onderstaande button. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. 

Controle spiraaltje

Aanmelden voor een anticonceptie-consult of het plaatsen van een spiraal kan door een telefoontje naar 045 – 535 28 80 of digitaal via onderstaande button. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. 

Meer informatie over de anticonceptie vind je hier.

Anticonceptie

Naast de reguliere echo’s die worden geboden in de zwangerschap bieden wij ook de mogelijkheid tot een geslachtsbepaling van het kindje en 3D/4D echografie. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een van deze pretecho’s mag je ons bellen op 045-535 28 80 of kan je je digitaal aanmelden via onderstaande button.

Pretecho

mail ons

bel ons

wij zijn er voor je